Koncert: Thorbjørn Risager Trio 8/6

Koncert: Thorbjørn Risager Trio 8/6

106 106 people viewed this event.

Verdenskendt New Orleans style blues ’n’ funk trio spiller i Fjordglimt for en fortryllende musikalsk aften.

Alle, der interesserer sig for blues, kender Thorbjørn Risager & The Black Tornado, som i efterhånden 19 år har underholdt blues-elskere verden over med deres koncerter og udgivelser.

Færre ved, at Thorbjørn Risager og Tornado-pianomand Emil Balsgaard har en historie sammen, der går væsentlig længere tilbage i tiden. Det er nemlig 28 år siden, at deres makkerskab begyndte i New Orleans blues ’n’ funk bandet Rad Gumbo.

Deres seneste album ‘Taking The Good With The Bad’ fra 2021 viser, at deres kærlighed til den særlige New Orleans blues ’n’ funk stil stadig er intakt med pulveriserende boogie blues, strejf af caribiske rytmer, syrede delta-grooves og low down dirty funk.

Denne aften er duoen udvidet med guitar ekvilibristen Joachim Svensmark, som også er en del af The Black Tornado. Det bliver en dejlig intim koncert i Fjordglimts hyggelige café sal. 

Du kan lytte til Thorbjørn og Emils album “Taking the Good with the Bad” på musikstreamingtjenester her. Læs mere på duoens hjemmeside.

Dørene åbnes kl. 19:00. Der kan ikke reserveres plads, så kom i god tid. Koncerten starter kl. 20:00 præcis. Der er 15-min. pause kl. 20:45.

Før koncerten og i pausen sælger caféen øl, vand og vin. Der er bl.a. et udvalg af Hornbeer øl på fad og flaske.

Parkering i nærheden: Der er offentlige parkeringspladser ved Jyllinge Kirke og over for Fjordglimt, begge med tilkørsel fra Kirkebjergvej. Der er også parkering ved Jyllinge Centret.

Bus: Bus ruter 600S og 358 stopper ved Jyllinge Centret, kun 250 m gåafstand fra Fjordglimt.

Handicapadgang: Fjordglimt er handicapvenlig, med niveaufri adgang fra fortovet ind til caféen og terrassen. Der er et handicaptoilet. Der er to handicap parkeringsbås ved siden af Fjordglimt på Bygaden. 

To register for this event please visit the following URL: https://www.yourticket.dk/arrangementer/18010/thorbjoern-risager-trio-koncert-8-6/ →

 

Dato og tidspunkt

08-06-2023 - 20:00 to
08-06-2023 - 22:00
 

Registration End Date

08-06-2023
 

Event lokation

Share With Friends