Kunstudstilling i august – Ulla A. Dichmann, Torben Bjerregaard Nielsen

Kunstudstilling i august – Ulla A. Dichmann, Torben Bjerregaard Nielsen

328 328 people viewed this event.

I august udstiller kunstmaler Ulla Amnitzbøll Dichmann og keramisk skulptør Torben Bjerregaard Nielsen i Fjordglimt Café og Kulturhus.

Ulla A. Dichmann

Ulla A. Dichmann er født på fyn, opvokset i Korsør og bor nu ved Bjerge Nordstrand, hvor hun har stranden og vandet tæt på. Her har Ulla indrettet et sommergalleri i hendes tidligere hestestald, Galleri “DichmannART”. Galleriet er åbent efter aftale på tlf. 60921165 og alle er hjertelig velkommen.

Ulla A. Dichmann maler i mange stilarter og med meget forskellige udtryk. Hun låser sig ikke fast og maler, hvad der lige her og nu optager hende. Hun har tidligere arbejdet med keramik, vævning, silkemaling og almuemaling. Det er først i de senere år, Ulla har kastet sig over lærred/pensler og dette udtryk passer hende rigtig godt.

Læs mere om Ulla Ammitzbøll Dichmann og hendes kunst på hjemmesiden – http://www.dichmann1.dk/

Torben Bjerregaard Nielsen

”Fra leg til alvor”, således beskriver Torben Bjerregaard Nielsen sin kunst. Værkstedet er hans legeplads, hvor idéer og tanker skaber grundbund for legen med det spændende materiale, som leret er. Idéerne kommer ofte i grænselandet mellem drøm og virkelighed. Han inspireres af alt det der sker omkring ham. Legen bliver til et finurligt udtryk i hans skulpturer.

Læs mere om Torben B. Nielsens kunst på Facebook https://www.facebook.com/ildogsjael/ og Instagram https://www.instagram.com/torbenceramics/

To register for this event please visit the following URL: http://----- UDEN TILMELDING ----- →

 

Date And Time

01-08-2022

Share With Friends


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in /var/www/fjordglimt-jyllinge.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-event-manager/core/wp-event-manager-post-types.php on line 1393