Fjordglimt Café og Kulturhus

Jyllinges mangfoldige mødested

Bygaden 28, 4040 Jyllinge

Åbningstider

Netværksmøde for Spirituelle i Jyllinge

Netværksmøde for Spirituelle i Jyllinge

Netværksmøde for Spirituelle i Jyllinge

92 92 people viewed this event.

Dette er en netværksgruppe for dig som har taget kurser eller uddannelse inden for det spirituelle åndelige. Vi kommer allesammen fra Jyllinge og omegn. 

Vi mødes på Fjordglimt med åbenhed, hjerte og interesse for hinandens forskellige måder at have den spirituelle åndelige forbindelse i vores hverdag. Derfor er det ikke vigtigt om man er healer, clairvoyant eller kanalisere budskaber fra engle og andre åndelige væsner, dyrker shamanisme m.m. Det vigtigste er, at du kommer med din egen erfaringsbase og som nævnt har en uddannelse eller kurser bag dig. 

Vi hygger os og lære hinanden at kende. Tanken er, at netværksgruppen kan bruges på tværs af faglighed, hvor vi lytter og stiller sparing til rådighed der kan styrke hinandens rejse. 

Netværksgruppen kan også bruges til at prøve noget af i et trygt og støttende rum. F.eks. at fortælle om tarotkortenes betydning og brug, guide en trommerejse eller introducere energi øvelser m.m.

Efterhånden som vi lære hinanden at kende kan man også gå sammen om at lave indslag. Vi planlægger fra gang til gang afhængig af hvad der er stemning for.

 

Tanken er, at vi mødes en gang om måneden.

Rammen for aftens begyndelse er en kort meditation og derefter er der hyggelig samvær m.m. 

Vi leger os ind i et styrket fællesskab, hvor der er højt til loftet og dejligt at være, således at magien og nye bekendtskaber kan blomstre.

Vi vil meget gerne byde dig velkommen til, at være en del af et aktivt gensidigt bidragende spirituelt fællesskab på Fjordglimt.

 

Kærlig hilsen

Den Spirituelle Netværksgruppe

 

 

 

 

Date And Time

13-05-2024 - 19:00 to
13-05-2024 - 22:00
 

Registration End Date

12-05-2024

Share With Friends

Facebook
Twitter
LinkedIn