Fjordglimt Café og Kulturhus

Jyllinges mangfoldige mødested

Bygaden 28, 4040 Jyllinge

Åbningstider

Temaaften om ålegræs i Roskilde Fjord

Temaaften om ålegræs i Roskilde Fjord

Temaaften om ålegræs i Roskilde Fjord

68 68 people viewed this event.

Fjordglimt og Nationalpark Skjoldungernes Land inviterer til temaaften om ålegræs i Roskilde Fjord.

Kom og vær med når Peter Stæhr, Professor fra Aarhus Universitet, RISØ og Maria Kristina Holst Palner, biolog og naturformidler i Nationalpark Skjoldungernes Land, fortæller om et helt nyt ålegræsprojekt i Roskilde Fjord.

Aftenen byder på 2 spændnede oplæg om ålegræs.

Roskilde Fjords miljøtilstand og ålegræs som bidrag til naturforbedring. Peter Stæhr, professor på Aarhus Universitet, RISØ, har arbejdet med Roskilde Fjords miljø i mange år, og formår altid at fortælle om ålegræs og miljøtilstande i et sprog så alle kan være med. Peter er også en del af Center for Marin Naturgenopretning, som rådgiver om naturgenopretning i de danske marine miljøer.

Ålegræs udplantning i Roskilde Fjord og event d. 8. juni. Maria Kristina Holst Palner klæder os godt på, i forhold til afholdelse af event d. 8. juni hvor der er brug for frivillige hænder til at høste, binde og plante ålegræs ud. Maria er projektleder på det nyt ålegræsprojekt støttet af Nationalpark Skjoldungernes Land. Projektet er med i et større Nationalt initiativ der hedder: ”Det store Danske Ålegræs Initiativ”, som handler om at plante ålegræs ud på 30 lokaliteter i Danmark de næste 3 år. Maria vil fortælle om initiativet, og derefter forklare en masse praktisk omkring udplantningsdagen som bliver d. 8. juni her i Jyllinge.

Udover de to spændende oplæg, vil der være mulighed for at få lidt at drikke samt lidt sødt, og vi ligger op til god dialog og spørgsmål.

PRAKTISK:

Tid: Den 6. maj kl 19.00 – 21.00  (Dørene åbner 18:30)
Sted: Fjordglimt Café og Kulturhus, Bygaden 28, 4040 Jyllinge
Gratis tilmelding på YourTicket.dk.

To register for this event please visit the following URL: https://event-link.dk/arrangement/34613/ →

 

Date And Time

06-05-2024 - 19:00 to
06-05-2024 - 21:00
 

Registration End Date

05-05-2024

Share With Friends

Facebook
Twitter
LinkedIn