World Cleanup Day Affaldsindsamling i Jyllinge – Affaldsfri Roskilde Fjord 2022

World Cleanup Day Affaldsindsamling i Jyllinge – Affaldsfri Roskilde Fjord 2022

103 103 people viewed this event.

Lørdag d. 17. september 2022 kl. 10:00-13:00 – Vi mødes ved Fjordglimt.

Vi inviterer til strandoprydning, hvor du kan være med til at give naturen en hjælpende hånd mod affald. 

Tre gode grunde til at du skal tilmelde dig:

  • Du hjælper med at holde Roskilde Fjord fri for plastik og andet affald til gavn for dyreliv, vandkvalitet og friluftsliv.
  • Du får motion og frisk luft
  • Du får hyggeligt sociale samvær og er en del af et fællesskab 

Kl. 10 vil der være valg af rute, udlevering af handsker, gribetænger og affaldssække. Efterfølgende hjælpes vi ad med at sortere affaldet inden det afhentes af kommunen. Kl. 12 kommer vi tilbage til Fjordglimt med det indsamlede affald, til vejning og sortering. Derefter serveres gratis sandwich og drikke mm.

GRATIS FORPLEJNING – Der vil være gratis sandwich og drikke til alle tilmeldte indsamleredeltagerne efter affaldsindsamlingen. 

TILMELDING – For at sikre at der er sandwich nok til alle deltager, skal du tilmelde dig via nationalparkbooking – helt gratis.

MERE OM PROJEKTET AFFALDSFRI ROSKILDE FJORD – Læs mere om projektet og se flere indsamlingssteder på Affaldsfrifjord.dk. Lad os sammen tage et fælles ansvar for fjorden og gøre en helt konkret forskel mod forurening i og omkring Roskilde Fjord. Affaldsfri Fjord er et samarbejde mellem Roskilde Kommune, Lejre Kommune, Roskilde Oplevelseshavn og Nationalpark Skjoldungernes Land

To register for this event please visit the following URL: http://----- TILMELDING ANNONCERES SENERE ----- →

 

Date And Time

17-09-2022 - 10:00

Share With Friends