Fjordglimt Café og Kulturhus

Jyllinges mangfoldige mødested

Bygaden 28, 4040 Jyllinge

Åbningstider

Fjordglimts nye hjemmeside er på vej

Velkommen til Fjordglimt Café og Kulturhus. Denne hjemmeside er midlertidig, mens vi udvikler en flot ny hjemmeside med information om udvikling af Fjordglimt-projektet, frivillige aktiviteter og den frivillige forening Fjordglimt, der står bag det.

Fjordglimt er Jyllinges nye mangfoldige kulturhus og mødested, der vil skabe et engagerende og inddragende medborgerskab for alle Jyllingeborgere på tværs af alder og interesser. Med en café som omdrejningspunkt vil kulturhuset danne rammen om en bred vifte af sociale og kulturelle aktiviteter i et dagligt fællesskab.

Fjordglimt, Bygaden 28, ligger i hjertet af Jyllinges historiske bymidte. Fjordglimt ligger på en 2900 m² stor grund, med skøn udsigt over Roskilde Fjords holme og vige, samt det gamle fiskerleje.

Nu vil det gamle forsamlingshus fra 1897 blive ombygget og istandsat som et indbydende og aktivt kulturhus. Bygningens sal, mødelokale og køkken er velegnet til café, fællesspisning, møder, kultur- og formidlingsaktiviteter, – ikke mindst om sommeren, hvor den store terrasse tages i brug. Foreningen Fjordglimt afventer godkendelse af Roskilde Byråd i juni måned, hvorefter arbejdet med istandsættelsen kan sættes i gang.

Du kan blive en del af dette frivillige projekt – til planlægning af de kommende aktiviteter, ombygning og istandsættelse af bygningen, og planlægning af den stor have. Vi har brug for mange forskelige talenter til dette fantastiske projekt. Vi har allerede over 180 medlemmer.

Bliv medlem af den frivillige forening Fjordglimt. Det årlige kontingent er 100 kr. Klik på linket nedenunder til vores medlemsportal og tilmeld dig nu. Når du har indtastet dine interesser og kontaktinformation, vil du få tilsendt en e-mail med opkrævning som betales i netbank. Betal gerne med det samme, så dit medlemskab tælles med når Byrådet behandler Fjordglimts ansøgning om brugsret.

Tilmeld dig nu på Fjordglimts medlemsportal