Vi bygger Fjordglimt

Fjordglimt Café og Kulturhus bliver vor allesammens mødested i Jyllinge, med beliggenhed midt i Jyllinges gamle bydel. Vi er nu i gang med en omfattende istandsættelse og ombygning af forsamlingshuset fra 1897, for at skabe et lækkert sted for kulturaktiviteter, og et centralt sted at møde og snakke med venner over en kop kaffe.

Giv en donation til istandsættelsen

Fjordglimt har brug for donationer til at finansiere den indvendige istandsættelse: nyt loft til kip, udvidelse af salen med en “fjordstue” med fantastisk udsigt, et nyt køkken, handicapfaciliteter, med indretning og udstyr. “Vi bygger Fjordglimt” kampagnen give dig mulighed for at give en enkelt donation på 500 kr. eller familiedonation på 1000 kr. Dit navn eller familiens navn bliver indarbejdet i en permanent “giver kunstværk” som vil stå i Fjordglimt, til erkendelse af alle som har bidraget til opbygning at dette spændende sted.

Blanket til donationer

Download blanket til donation

Download en tilmeldingsblanket til donationer. Du kan udfylde denne pdf blanket i din browser eller pdf viser, eller udskrive og udfylde den i hånden. Send blanketten tilbage til fjordglimt.jyllinge@gmail.com eller drop den i Fjordglimts postkasse ved Bygaden 28 i Jyllinge.

Betal med MobilePay eller netbank

Betal med MobilePay til 309560 “Fjordglimt Donation” eller netbank overførsel til Fjordglimts bankkonto 5043 1486864. Venligst skriv ”donation” og dit navn i tekst til modtager ved overførslen.

Tak for din støtte!