Åbningstider:

Onsdag 11- 17

Fredag 11-17 (19 ved fredagsbar)

Lørdag 11-17

Søndag 11-17

 

Café Fjordglimt er udelukkende drevet af frivillige fra Jyllinge og omegn, der hygger sig sammen med at gøre en indsats for fællesskabet i byen. Vi har et stort korps af frivillige – men frivillige kan vi ikke få for mange af. Er det noget for dig, så benyt vores kontakt formular, eller snak med de frivillige i Caféen. Du kan også læse mere her

Menu

– med forbehold for ændringer og udsolgte varer

 

Vare Pris
Varm kakao kr. 20
Hornbeer fad kr. 50
Hornbeer flaske kr. 50
Cola/Fanta kr. 20
Vin per glas kr. 50
Vin per flaske kr. 225
Saftevand / Børne smoothie kr. 10
Hyldeblomstsaft kr. 25
Diverse specialkaffer kr. 30
Filterkaffe, inkl. refill kr. 20
The / Chai / Iskaffe kr. 20
Varm luksus chokolade kr. 35
Kande kaffe kr. 80
Cava (flaske) kr. 225
Croissant kr. 25
Croissant m. fyld kr. 35
Chips/peanuts kr. 15
Dagens kage kr. 45
Bolle med smør kr. 20
Bolle med smør / pålæg kr. 25
Vegetartærte med salat kr. 60
Cookie kr. 15
Muffin / Flap Jack kr. 20
Orangetunger kr. 10
Tapas med pølser / ost kr. 90
2 lune frikadeller med brød kr. 40
Parisertoast kr. 15
Salat med kylling / laks kr. 55
Panini m. skinke / ost kr. 50
Flødedeboller kr. 15
Børne tapas m. ost/frikadelle/kyllingespyd kr. 45
Chips/Peanuts kr. 15
Dåse m. nødder + Tørrede frugter kr. 35

OBS

Det er ikke muligt at bestille bord
i forvejen

Der tilbydes ikke mad fra caféen i forbindelse med fredagsbar, søndagsjazz og koncerter

Tilberedning af retter fra køkkenet,
fra 30 minutter efter caféen åbner indtil
30 minutter før caféen lukker.

Genbrug – ja tak !

Fjordglimt vil så vidt muligt undgå brugen af engangsservice i cafeen og til arrangementer.

Fjordglimt har mange genanvendelige ølkrus, vinglas, gammelt pænt porcelæn og bestik. Det har været brugt meget med hver sin historie og det skal bruges igen og igen.

Denne beslutning understøtter direkte Roskilde Kommunes/Kulturinstitutioners målsætninger om at mindske ressourceforbrug og reducere affaldsmængde med deraf lavere miljø- og klimabelastning.

Ved store arrangementer bør man tænke i at servere kage/mad der kan spises med fingrene. Man kan være nød til at bruge engangstallerkner/bestik af hensyn til opvask mængden og de frivillige.