
Café Fjordglimt er udelukkende drevet af frivillige fra Jyllinge og omegn, der hygger sig sammen med at gøre en indsats for fællesskabet i byen. Vi har et stort korps af frivillige – men frivillige kan vi ikke få for mange af. Er det noget for dig, så benyt vores kontakt formular, eller snak med de frivillige i Caféen. Du kan også læse mere her
Menu
– med forbehold for ændringer og udsolgte varer
Vare | Pris |
---|---|
Hornbeer fad | kr. 50 |
Hornbeer flaske | kr. 50 |
Cola/Fanta | kr. 20 |
Vin per glas | kr. 50 |
Vin per flaske | kr. 225 |
Saftevand / Børne smoothie | kr. 10 |
ØSTERGAARD MOST | kr. 25 |
Diverse specialkaffer | kr. 30 |
Filterkaffe, inkl. refill | kr. 20 |
The / Chai / Iskaffe | kr. 20 |
Kande kaffe | kr. 80 |
Cava (flaske) | kr. 225 |
Croissant | kr. 25 |
Croissant m. fyld | kr. 35 |
Dagens kage | kr. 45 |
Bolle med smør | kr. 20 |
Bolle med smør / pålæg | kr. 25 |
Vegetartærte med salat | kr. 60 |
Cookie | kr. 15 |
Muffin / Flap Jack | kr. 20 |
Orangetunger | kr. 10 |
Tapas med pølser / ost | kr. 90 |
2 lune frikadeller med brød | kr. 40 |
Parisertoast | kr. 15 |
Salat med kylling / laks | kr. 55 |
Panini m. skinke / ost | kr. 50 |
Flødedeboller | kr. 15 |
Børne tapas m. ost/frikadelle/kyllingespyd | kr. 45 |
Chips/Peanuts | kr. 15 |
Dåse m. nødder + Tørrede frugter | kr. 35 |
OBS
Det er ikke muligt at bestille bord
i forvejen
Der tilbydes ikke mad fra caféen i forbindelse med fredagsbar, søndagsjazz og koncerter
Tilberedning af retter fra køkkenet,
fra 30 minutter efter caféen åbner indtil
30 minutter før caféen lukker.

Genbrug – ja tak !
Fjordglimt vil så vidt muligt undgå brugen af engangsservice i cafeen og til arrangementer.
Fjordglimt har mange genanvendelige ølkrus, vinglas, gammelt pænt porcelæn og bestik. Det har været brugt meget med hver sin historie og det skal bruges igen og igen.
Denne beslutning understøtter direkte Roskilde Kommunes/Kulturinstitutioners målsætninger om at mindske ressourceforbrug og reducere affaldsmængde med deraf lavere miljø- og klimabelastning.
Ved store arrangementer bør man tænke i at servere kage/mad der kan spises med fingrene. Man kan være nød til at bruge engangstallerkner/bestik af hensyn til opvask mængden og de frivillige.