Velkommen til Fjordglimt Café og Kulturhus.

Fjordglimt er Jyllinges nye mangfoldige kulturhus og mødested, der vil skabe et engagerende og inddragende medborgerskab for alle Jyllingeborgere på tværs af alder og interesser. Med en café som omdrejningspunkt vil kulturhuset danne rammen om en bred vifte af sociale og kulturelle aktiviteter i et dagligt fællesskab.

Fjordglimt, Bygaden 28, ligger i hjertet af Jyllinges historiske bymidte. Fjordglimt ligger på en 2900 m² stor grund, med skøn udsigt over Roskilde Fjords holme og vige, samt det gamle fiskerleje.

Nu er det gamle forsamlingshus fra 1897 blevet ombygget og istandsat som et indbydende og aktivt kulturhus. Bygningens sal, mødelokale og køkken er velegnet til café, fællesspisning, møder, kultur- og formidlingsaktiviteter, – ikke mindst om sommeren, hvor den store terrasse tages i brug.

Du kan blive en del af dette frivillige projekt – til planlægning af de kommende aktiviteter, ombygning og istandsættelse af bygningen, og planlægning af den stor have. Vi har brug for mange forskelige talenter til dette fantastiske projekt. Vi har allerede over 180 medlemmer.

Bliv medlem af den frivillige forening Fjordglimt. Det årlige kontingent er 100 kr. Klik på linket nedenunder til vores medlemsportal og tilmeld dig nu. Når du har indtastet dine interesser og kontakt information, vil du få tilsendt en e-mail med opkrævning som betales i netbank.