Fjordglimt Café og Kulturhus

Jyllinges mangfoldige mødested

Bygaden 28, 4040 Jyllinge

Åbningstider

Velkommen til Fjordglimt Café og Kulturhus.

Fjordglimt er Jyllinges nye mangfoldige kulturhus og mødested, – et hyggeligt samlingspunkt for alle Jyllingeborgere på tværs af alder og interesser. Med en café som omdrejningspunkt danner kulturhuset  rammen om en bred vifte af sociale og kulturelle aktiviteter.

Med adressen Bygaden 28 ligger Fjordglimt i hjertet af Jyllinges historiske bymidte. Bygningen selv har en lang historie, lige fra forsamlingshus i 1897, brugsforretning, børnehave og Fjordmuseum. Fra den 2900 m² stor grund og ikke mindst fra den store smukke terrasse er der en fantastisk udsigt over Roskilde Fjords holme og vige, samt det gamle fiskerleje.

Både opbygningen og driften af Fjordglimt drives af lokale frivillige. Du kan blive en del af dette frivillige projekt – til planlægning af de kommende aktiviteter, til at hygge om cafeens gæster, til at indrette og vedligeholde bygning og have. Vi har brug for mange forskelige talenter til dette fantastiske projekt. Læs mere under menuen “Fællesskaber”.

Du kan også støtte op om projektet ved at blive medlem af Fjordglimt, – vi har allerede over 600 medlemmer men vil gerne have flere. Som medlem har du indflydelse på, hvad Fjordglimt skal bruges til og du kan få adgang til de mange arrangementer forbeholdt foreningens medlemmer.

Det årlige kontingent er 100 kr. Klik på det grønne link “Bliv medlem” og udfyld dine kontakt-oplysninger.  Du modtager herefter en mail med betalings-oplysninger.