Fjordglimt Café og Kulturhus

Jyllinges mangfoldige mødested

Bygaden 28, 4040 Jyllinge

Åbningstider

Kunstudstilling juni 2024 – Papirværkstedet på Gulddysse Kulturgård
Kunstudstilling juni 2024 – Papirværkstedet på Gulddysse Kulturgård

Hele otte kunstnere fra papirværkstedet på Gulddysse Kulturgård udstiller i juni. Der er værker af Inger Jespersen, Vibeke Guldbæk, Tina Sparre, Bente Bang, Birgit Kjemtrup, Merete Boas Nørkjær, Anni Koch-Knudsen og Trine Trytek. Papir er et spændende udgangsmateriale for kunst, og papiret kan anvendes på mange forskellige måder.  Kom til Fjordglimts juni kunstudstilling, og se nogle af de mange forskellige udtryksformer, som de otte kunstnere repræsenterer samtidig med, at du nyder udsigten og kaffen.

Fernisering

Der holdes fernisering for papirværkstedets udstillere søndag d. 2. juni, kl 14:30 til 15:30. Det er en anbefalelsesværdig mulighed for at møde kunstnerne, nyde deres kunst i godt selskab og møde andre kunstinteresserede i caféen. Ved ferniseringen er Fjordglimt vært for et lille traktement bestående af en forfriskende glas vin og snacks.

Det frivillige kunstudvalg

Det frivillige kunstudvalg i Fjordglimt sørger for, at Fjordglimt løbende udstiller kunstværker, der repræsenterer forskellige stilarter – billedkunst, foto, bronze, keramik m.m. Ofte er kunstnerne lokale, men det er ikke noget krav. Er du interesseret i at være medlem af kunstudvalget, så skriv til Erna på kunst@fjordglimt-jyllinge.dk. Du kan ligeledes kontakte os, hvis du ønsker at dine kunstværker kommer i betragtning til månedens udstillinger.

 

Tid
Lørdag den 1. jun kl. 02:00 – 30. kl. 22:00
Sted
Bygaden 28, 4040 Jyllinge
Pris
Gratis uden tilmelding
Del