Ladies night
Ladies night

Kom til Ladies Night på Fjordglimt!

Fredag den 25. Oktober lader du familie og hjem være lige præcis det. Du samler dine bedste ladies og kommer til Fjordglimt, skåler og glemmer hverdagen imens du nyder god musik sammen med alle os andre, der higer efter at 'komme lidt ud' i egen by, så man kan cykle hjem bagefter.
Stemningen bliver høj, Cichosz fyrer op med sprøde popnumre der kombinerer længselsfuld bodegastemning med harpe, filmiske samples og velourblød vokal der leder tankerne hen til både Liva Weel og Amy Winehouse. Vi kommer til at befinde os i et håndspillet univers, der kredser om flirt og magiske nætter i ungdommens år, men kommer også omkring brændende længsel og jagten på kærligheden, når man er rundet 35. Cichosz inviterer på ærlighed, portvin og røverhistorier fra det virkelige liv, i et intimt set-up.

Cichosz: For mig er en koncert allerbedst, når man som publikum føler sig inkluderet, bliver rørt, får grinet og skrålet højlydt. Derfor er mine optrædener altid fyldt med overraskelser og anekdoter, små rekvisitter og sanghæfter, der sørger for at min koncert bliver en nærværende oplevelse. 
Bag kunstnernavnet Cichosz (si*kos) finder du sangerinden og sangskriveren Christina Cichosz, der til dagligt også arbejder som indspilningsleder på alskens TV-produktioner. 
Efter en del år som sangerinde i flere coverbands og korpige for div. danske artister (Kærså Brdr., Rasmus Walther, Wafande m.fl.) udgav hun i 2021 debutalbummet “Morgenfruen”, der senest blev opfulgt af singlen “Hvor intet sker” som P4 i efteråret 2023 tog kærligt imod.På Fjordglimt vil vi opleve Cichosz i et intimt trio setup med Johannes Gissel (Chasing Grace, The Billy Surfs mf.) på trommer og Christoffer Magdalus (Fyr & Flamme, The Pink Floyd Project, Danseorkesteret mf.) på synth og klaver. Vi glæder os til at dele en vidunderlig efterårsaften sammen med jer.
 

https://event-link.dk/arrangement/40245/

Tid
Fredag den 25. okt kl. 19:00 - 21:30
Sted
Bygaden 28, 4040 Jyllinge
Pris
Entre pris
Billet salg slutter
2024-10-24
Del